Elämää pyörremyrskyssä – King Company luottaa perinteisen rockin ja nopeiden autojen voimaan

https://youtu.be/5CUzybZ25Ek

Ensi-illassa tänään: yhtye nimeltä King Company esittelee maailmalle hengentuotoksensa Living in a Hurricane, joka on saanut kaverikseen myös vauhdikkaan musiikkivideon. Video vaatikin vähän päänvaivaa, kun enimmäkseen kotimaisen bändin laulaja Leonard F. Guillan asuu Italiassa, ja logistiikan suhteen oli ymmärrettävästi ongelmia.

”Videon juonen saimme siitä, kun ajattelimme, että turha Leonardia on nyt lennättää Suomeen pelkästään videon kuvauksiin. Piti kehittää tarina, miksi Leo ei ole samoissa kuvissa muun bändin kanssa. No, tietenkin videossa hän myöhästyy lentokoneesta millä kuvauksiin Suomeen piti tulla”, yhtye kertoo videokuviosta.

”Hoidimme Italiasta oman videocrew’n, joka hoiti siellä päässä kuvaukset käsikirjoituksen mukaan, ja videon leikkaaja–ohjaaja Rasmus Purola kuvasi täällä päässä meidät ja yhdisti sitten koko paketin tälläiseksi hauskaksi kokonaisuudeksi.”

King Companyn voi nähdä Suomessa keikalla seuraavan kerran elokuussa, kun bändi konsertoi 17.8. Ylivieskan Savastockissa ja 18.8. Helsingin Virgin Oilissa. Katso bändin koko kiertueaikataulu täältä.