Ensinäyttö: Pintandwefall tulee taas – naamiokoplan uusin single on laulu kaipauksesta ja nostalgiasta

4.12.2019 11:07

Pintandwefallin jäsenet ovat olleet viime vuosina aktiivisia sooloartisteina, mutta edelleen ryhmä viihtyy myös yhdessä. Soliti Recordsille kiinnitetty orkesteri julkaisee tammikuussa kuudennen albuminsa nimeltä Your Stories Baby, ja nyt saadaan kuultavaksi levyn ensimmäinen single. Katso Ah Ah Ah -kappaleeseen tehty musiikkivideo ylempää.

Orkesteri kertoo tiedotteessa singlen käsittelevän kaipausta ja jokapäiväisten asioiden nostalgisoimista. ”Asioiden, jotka ovat saattaneet tapahtua omassa elämässäsi joskus aiemmin, tai vaikka vanhoissa valokuvissa näkemiesi ihmisten elämissä kauan ennen kuin synnyit”, yhtye kertoo. ”Se kaipaus voi olla esimerkiksi sitä, kun kuulet vanhan ystäväsi tutun äänen puhelimessa, mutta et tiedä, miltä hän näyttää nykyään.”

Pintandewefall lähtee uuden albumin myötä myös keikoille. Orkesterin voi nähdä 31.1. Turun Dynamossa, 1.2. Tampereen Telakalla, 7.2. Helsingin On the Rocksissa, 20.3. Seinäjoen Varttibaarissa ja 21.3. Oulun Tubassa. Yhtye tiedottaa puuhistaan täällä.

Lisää luettavaa