Artisti: Pintandwefall

Ensinäyttö: Pintandwefall tulee taas – naamiokoplan uusin single on laulu kaipauksesta ja nostalgiasta

Pintandwefallin jäsenet ovat olleet viime vuosina aktiivisia sooloartisteina, mutta edelleen ryhmä viihtyy myös yhdessä. Soliti Recordsille kiinnitetty orkesteri julkaisee tammikuussa kuudennen albuminsa nimeltä Your Stories Baby, ja nyt saadaan kuultavaksi levyn ensimmäinen single. Katso Ah Ah Ah -kappaleeseen tehty musiikkivideo ylempää.

Voihan Elämän kevät, mikä kattaus! Tampereella luvassa minifestarillinen nannaa vaihtoehtorockin ystäville

Toukokuussa juhlitaan Tampereen Olympiassa uutta kaksipäiväistä pikkufestaria, jonka ohjelmistoon on saatu hieno kattaus tämän hetken kiinnostavimpia marginaalisemman laidan rockyhtyeitä. 3.–4.5. Olympian lavalle nousevat juuri hienon Fleetwood Mac -aiheisen singlen julkaissut Sur-rur, uuden albumin julkaisuun valmistautuva Pintandwefall, viime viikon lopussa ensimmäisellä singlellään riemastuttanut Maustetytöt sekä Tryer, Kivesveto Go-Go, Kynnet, Ghost World ja Puhelinseksi.

Powerpop-suuruus The Posiesilta satelee kiitosta suomalaiselle musiikille: ”Tajunnanräjäyttävää kamaa!”

The Posies taivaltaa paraikaa 30-vuotisjuhlakiertueella. Rundi ulottuu Suomeen asti 29. lokakuuta, kun Ken Stringfellow’n ja Jon Auerin johtama kokoonpano esiintyy Helsingin Savoy-teatterissa. Liput keikalle maksavat ennakkoon 28 ja ovelta 32 euroa. Ennakkomyynti on käynnissä Lippupisteessä, joten suuntaapa sinne, mikäli alkoi kiinnostaa.