Ensinäyttö: Pöllöt esittelee kolmatta albumiaan omintakeisella Hiekkakakkuja-videolla

Turkulainen indierockyhtye Pöllöt julkaisee 8. toukokuuta kolmannen albuminsa Taas vähään aikaan. Levyn julkaisee Svart Records ja tulevana perjantaina eli 24. huhtikuuta ilmestyy tuore singlelohkaisu Hiekkakakkuja, jonka taiteellinen ja omintakeinen musiikkivideo saa nyt ensi-iltansa Soundin välityksellä. Videon käsikirjoitti, ohjasi, lavasti ja puvusti Jaakko Tolvi sekä kuvasi Timo Marila kesällä 2019.

Taas vähään aikaan sisältää tuttua ja turvallista Pöllöt-tuotantoa, vaikka kappaleet ovatkin vuosien varrella pidentyneet ja bändi on eksynyt syvälle rockin, soittamisen ilon, melodioiden ja outojen juttujen maailmaan. Levyn kahdeksassa laulussa liikutaan muun muassa Aku Ankan unissa, polttavilla tulevaisuuden aavikoilla, hotelleissa ja metsissä.

”Me penslataan tuttuun tyyliin läpikuultavaa maisemaa niin lähtemisistä kuin tulemisista, sekä pimeyden houkutuksista, että arkisista askarteluistakin. Taas vähään aikaan on vähän kuin edeltäjänsä Metsäpalo, mutta uudempi, ja soittajat ovat vanhempia. Yksi on jopa eri ihminen. Rumpali”, yhtye kertoo.