Ensinäyttö: ”Suomi tarvitsee lisää rokkia”, totesi Gim Kordon ja ryhtyi tuumasta toimeen

Gim Kordon iskee jälleen! Aleksi Pahkalan luotsaama indierock-partio julkaisi 31. heinäkuuta uuden singlen Joskus mä pelkään, ja nyt kappale on saanut kaverikseen napakan musiikkivideon. Katso Soundin sivuilla ensinäyttönsä saava teos alempaa.

Rockjumalatar Kim Gordonin kunniaksi nimetty yhtye on ollut pitkän aikaa hissukseen, sillä yhtyeen debyyttilevystä on ehtinyt kulua jo kuusi vuotta. Tässä välissä trion jäsenistö on hivenen muuttunut, sillä alkuperäisen basistin Lasse Kiehelän tilalla vaikuttaa nykyään muun muassa The Duplosta ja Vestan bändistä tuttu Janne Nissilä. Kokoonpanon kakkoslevy tulee näillä näkymin julki alkuvuodesta 2021.

Joskus mä pelkään on kulkenut bänditreeneissä työnimellä ’The Posies’, siinä on selkeästi viitteitä meidän kaikkien lempiyhtyeemme kulta-ajoista. Hauskaa on myös se, että tutustuin Janneen ensimmäistä kertaa The Posiesin keikalla Helsingin Tavastialla 1996, myös rumpali Alexandros Karoutsosiin tutustuin samoihin aikoihin” -kertoo Pahkala tiedotteessa.

Uuden videon on kuvannut ja ohjannut Kim Gordonin esikoislevyn nauhoittanut Juho Karhu. Gim Kordonin voi nähdä keikalla 22.8. Elokuu Indie Festivalissa ja 3.10. The Superwood Festivalissa. Molemmat tapahtumat järjestetään Helsingissä.