Kent Suomeen marraskuussa

Ruotsalaisen rockin suuruus Kent starttaa marraskuussa Pohjoismaiden kiertueensa Helsingistä. Yhtye tiedotti kiertueesta alun perin vain omilla nettisivuillaan ja pisti liput myyntiin kaikessa hiljaisuudessa ilman muuta markkinointia. Kysyntä on ollut kovaa: Ruotsin, Tanskan ja Norjan konsertteihin on myyty jo yli 40000 lippua.
Suomessa yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 4. ja 5. päivä marraskuuta. Suomen ensimmäinen konsertti 4.11. on jo loppuunmyyty ja lippujen myynti 5.11. järjestettävään lisäkonserttiin alkaa maanantaina 13.08. klo 9.00 Lippupalvelussa.
Tunteellista ja jylhää kitarapoppia soittava Kent julkaisee seitsemännen studioalbuminsa Tillbaka Till Samtiden 17.10. Albumin äänitykset alkoivat marraskuussa 2006 Allaire-studiolla New Yorkin Shokanissa ja ne jatkuivat alkuvuodesta 2007 Psykbunkern/park –studioilla. Kesäkuussa albumi miksattiin Allairessa ja levyn tuottajana toimi yhdessä yhtyeen kanssa Jon ”Joshua” Schumann.
Kansainvälisen läpimurtonsa Kent teki vuonna 1997 kolmosalbumillaan Isola. Suomessa yhtye on myynyt uransa aikana yli 150000 levyä ja otettu aina lämmöllä vastaan myös siitä syystä, että kolmella yhtyeen viidestä muusikosta on suomalainen syntyperä.
Viimeksi Suomessa vieraillessaan vuonna 2005 Kent tempaisi toteuttamalla ainutlaatuisen telttakeikan. Käpylän Urheilupuistossa järjestetyssä konsertissa oli paikalla 10000 fania.