Kun sydämen toinen puolisko on kaukana, kaukana poissa – Sansan uusi single kumpuaa syvältä ikävästä

Sabrinan Boys (Summertime Love) -hitistä tehdyllä coverilla vuonna 2011 kotimaan musiikkikentälle marssinut Sansa julkaisee uutta. Laulaja esittelee jälleen herkempää puoltaan Half the World -singlellä, joka sai artistin mukaan alkunsa sangen yksinäisistä tunnelmista Lontoossa.

”Kävelin Lontoon katuja ja ikävöin ihmistä, jonka uskoin menettäneeni. Muistan, kuinka surullinen ja yksinäinen olin silloin, se ei ollut mulle helppoa aikaa”, Sansa kertoo tiedotteessa.

”Biisi syntyi nopeasti, ja se antoi mulle toivoa. Rakastan sitä tunnetta, kun kappale syntyy pakottamatta ikään kuin tupsahtaen mun elämään. Sävelsin biisin akustisella kitaralla, voin sanoa sen olevan omakohtainen. Half the World merkitsee mulle paljon ja toivon, että se voisi antaa lohtua muillekin.”

Soundi saa nyt ilon tuoda ensi-iltaan singlebiisiin tehdyn sanoitusvideon, katso pätkä yläpuolelta. Sansan neljäs albumi julkaistaan syksyllä. Levy on tehty tuottaja tuottaja Mikko Gordonin kanssa Englannissa. Haikeaa perjantaita kaikille!