”Usein jengi vastaa hirveen tylysti puhelimeen, jos niille soitetaan huonoon aikaan” – Lauantailekana Pariisin Kevät: Hei mä soitan sulle ihan kohta

Helsinkiläisyhtyeen kuudes pitkäsoitto näkee päivänvalon helmikuussa 2017.

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Pariisin Kevät -leiristä pätkähti. Nimittäin uusi single ja tieto uran järjestyksessään kuudennen studioalbumin julkaisuajankohdasta.

Tänään Lauantailekana inhaloitava Hei mä soitan sulle ihan kohta on toinen kappalemaistiainen 3.2. ilmestyvältä, vielä toistaiseksi nimeämättömältä levyltä. Arto Tuunela avaa kynäilemänsä kipaleen taustoja näin:

Usein jengi vastaa ihan hirveen tylysti puhelimeen, jos niille soitetaan huonoon aikaan ihan kuin se olis sen soittajan vika. Anna vähän enemmän. Miksei sitä vois ilmottaa ihan vaikka laulaen, että soitan sulle kohta takas? Jäis parempi mieli kaikille. Tää biisi vois kaiken muun ohella auttaa myös tähän nyky-yhteiskunnan suhteellisen vähäpätöiseltä vaikuttavaan vitsaukseen.

Uuden Pariisin Kevät -kiekon putkahtamista tullaan juhlistamaan Helsingin The Circuksessa heti levynjulkaisupäivänä järjestettävän julkkarikeikan merkeissä. Liput kekkereihin lävähtävät myyntiin maanantaina 3.10. klo 9:00.

Sitä ennen luukuttelemaan siis:

Lauantaileka Pariisin Kevät: Hei mä soitan sulle ihan kohta

Pariisin Kevään albumeista sekä vuoden 2007 Meteoriitti-debyytti että syksyllä 2013 ilmestynyt Jossain on tie ulos -nelonen ovat ylittäneet kultalevyrajan. Yhtyeen kiekoista kaupallisesti menestyneimmät, vuoden 2010 Astronautti ja sitä seurannut Kaikki on satua (2012) ovat puolestaan myyneet platinaa. Toistaiseksi tuorein Pariisin Kevät -pitkäsoitto on viime vuonna luoksemme tipahtanut Musta laatikko.

Vielä kuluvana syksynä Tuunela ryhmineen on mahdollista bongata keikkalavoilta seuraavasti:

01.10. Freetime, Jyväskylä
06.10. Hämeenkadun Appro / Pakkahuone , Tampere
22.10. Rytmikorjaamo, Seinäjoki

Loppuksi tärkeä muistutus Artolta:

– Muista soittaa sun äidille!  

Ja muistahan niin ikään, että Parasta juuri nyt -listaltamme löytyvät uutuuskappaleista myös kaikki ne, joita et vielä tiennyt tarvitsevasi: