Vihan ja valheiden tuolla puolen – Lauantailekana Shiraz Lane: Wake Up

"Olemme valmiit täyttämään uhanalaisten rockin dinosaurusten saappaat."

Shiraz Lane vaalii rock-perinteitä. Kuva: Nauska

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Vantaalta ponnistava, vuonna 2011 perustettu rock-kopla Shiraz Lane on pullauttanut ilmoille ensimmäisen singlen huhtikuun 15. päivänä maailmanlaajuisesti julkaistavalta For Crying Out Loud -debyyttipitkäsoitoltaan. Wake Up -niminen kappale videoineen pauhaa tänään Lauantailekanamme.

Wake Up -video on suoraviivainen ja epileptinen soittovideo, joka sopii hienosti kappaleen sanomaan ja meininkiin. Videon tekeminen oli todella hauskaa, päivän kestänyt sinkoilu pitkin lavaa kävi samalla hyvästä treenistä, sanailee Shiraz Lanen kitaristi Miki Kalske. Vokalisti Hannes Kett täydentää:

– Kuten biisin nimestä voi päätellä, haluamme, että ihmiset heräisivät todellisuuteen; oppisivat lukemaan rivien välistä ja katsoisivat asioita pintaa syvemmälle. Jos kuljemme sokkona, emme koskaan opi virheistämme ja päädymme elämään vihan ja valheiden keskellä. Kuolema korjaa meidät kaikki jossain vaiheessa, joten on aika herätä ja rikkoa oma pikku kuplamme, löytää mielenrauha jokapäiväisiin elämiimme.

Omakustanteiden ja ahkeran keikkailun voimin tukevaa fanipohjaa rakentanut Shiraz Lane oli teidän mukaanne vuoden 2015 viidenneksi kiinnostavin kotimainen tulokas.

– Olemme valmiit täyttämään uhanalaisten rockin dinosaurusten saappaat ja jatkamaan autenttisen, rokkaavan ja merkitsevän musiikin perintöä. Olemme todella innoissamme päästessämme julkaisemaan albumillisen uutta musiikkia surullisissa merkeissä alkaneen rockvuoden piristykseksi. Päät pystyyn ja rokki soimaan, tiivistää Kalske yhtyeensä tunnelmat.

Lauantaileka Shiraz Lane: Wake Up

Seuraathan myös Parasta juuri nyt -soittolistamme viikoittaista eloa: