Maija Vilkkumaalta livealbumi

9.7.2007 11:14

Mittavan konserttikiertueen alkuvuodesta 2007 tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisee Ilta Savoyssa-nimisen livelevyn 13.6.2007. Konserttiekiertueen kahdelta viimeiseltä Savoy-teatterin keikalta nauhoitettu levy pitää sisällään marraskuussa 2006 julkaistun Totuutta ja tehtävää-kokoelman kappaleita uudenlaisilla sovituksilla.

Totuutta ja tehtävää-kokoelma ja mennyt konserttikiertue summasivat Vilkkumaan menestyksekkään soolo-uran, joka hakee vertaistaan. Lähes 330 000 myydyn albumin ja viiden Emma-patsaan jälkeen myös bändi innostui ajatuksesta tehdä jotain normaalista poikkeavaa.

"Treenasimme ohjelmistoa kuukauden ja sovitimme yhdessä lähes kaikki kappaleet uusiksi. Ideat lentelivät, kahvia kului, tunnelmat vaihtelivat innostuksesta epävarmuuteen ja takaisin. Kun yleisö istuu ja konserttisaliakustiikan ansiosta jokainen hisahduskin kuuluu, oli mahdollista rakentaa settiin isompia tai ainakin aivan erilaisia dramaattisia kaaria kuin klubikeikoilla. Halusimme itkettää ja naurattaa, pelottaa ja koskettaa", kertoo Maija.

Lisää luettavaa