Mitä tehdä, kun libido on rikki? Tiisusta tuttu Henrik Illikainen teki kappaleen miehen seksuaalisesta epävarmuudesta

https://www.youtube.com/watch?v=M8ZzGeUNDs0

Iloitkaa, kaikki Tiisun ja Henrik Illikaisen ystävät: Soundi tuo tänään ensi-iltaan Illikaisen kappaleen My libido, an albino. Biisi on esimakua miehen tulevasta kolmannesta soololevystä, joka on toteutettu kahden edellisen tapaan nopeasti ja konstailematta Garagebandilla. ”Kunnollisempi” ja viimeistellympi soololevykin on luvassa joskus myöhemmin.

Illikainen itse kuvailee uutta biisiä, soolouraansa ja Tiisu-asioita seuraavasti: ”My libido, an albino on laulu miehen seksuaalisesta epävarmuudesta. Tämä on eka maistiainen kolmannelta soololevyltä, joka tulee julkaistuksi toivottavasti tässä syksyllä.
Kolmas soololevy on suurimmilta osin äänitetty. Tällä kertaa meininki muistuttaa enemmän Weezeriä tai muita vastaavia särö-powerchord -yhtyeitä.”

”Mun on pitänyt vuoden vaihtumisesta lähtien ryhtyä työstämään sitä oikeaa soololevyä, joka tehtäisiin oikeassa studiossa. Biisit siihen on valmiina ja visio kirkas. Tämä projekti on vain lykkäytynyt jokaisen Garageband-soololevyn myötä.”

”Syy lykkäytymiseen on laiskuus, kun en vain jaksa mitään pitkäjänteistä työskentelyä. On kivempaa synnyttää nopeasti julkaistavaa musaa. Taidan siis vielä hetken jatkaa tätä Garageband-sekoilua.”

”Jos mun henkilökohtaisia fiiliksiä tällä hetkellä tunnustelen, niin Tiisun kanssa ei ole kiirettä palata tauolta. Sen haluan tehdä sitten kunnolla ja senkin suhteen on visio jatkuvasti kirkastumassa. Sen toteutumisella ei ole kiirettä, toteutukoon se sitten kunnolla. Toistaalta mikä vain voi olla mahdollista, lol.”