Tiisun Henrik Illikainen käytti joululomansa tuotteliaasti: ”Nyt kävi niin, että tuli tehtyä Garagebandillä soololevy”

Tiisu. Kuva: Petri Anttila/Porispere

Joskus sitä käy sillä tavalla, että sitä istahtaa tietokoneen äärelle ja jonkun ajan kuluttua havahtuu hoksaamaan, että herranen aika, tässähän on nuokuttu jo ties miten kauan ja käsissä on upouusi soololevy. Kysy vaikka Tiisu-yhtyeen Henrik Illikaiselta.

Laulaja kertoo Facebookissa seuraavasti: ”Nyt kävi niin, että tuli tehtyä Garagebandillä joululomalla soololevy. Se julkaistaan 18.1. ja soitetaan livenä Tenhossa samana iltana. Mukana lavalla levyä kanssani tulkitsemassa on hieno yhtye.” Sillä lailla!

Samana iltana esiintyy myös mies nimeltä Robert Ensio Niemistö, joka on Illikaisen mukaan toiminut innoittajana tuoreelle soololevylle. ”Robert meinaa julkasee hienoja levyjä ittekseen melkeinpä kuin liukuhinalta ja itekkin haluais moista tehdä. Tässä nyt oma yritykseni, ja jos se on ihan paska, niin onneks Robert rykäsee hyän setin”, Illikainen kirjoittaa.

Keikkailta on ilmainen, ja pizzaa sekä juomiakin kuulemma riittää. Siistä parin viikon kuluttua Helsingin Tenhoon, kaikki Tiisun ystävät!