Surrealistista alitajunnan kutkuttelua – Perjantaibiisinä J.Tala: Enhance The Isolation

"Sivuosan alpakka ansaitsee erityiskiitoksen, mainio veijari, halusi tervehtiä uusia ihmisiä pussaamalla."

J.Talan esikoisvideon ohjasi Perttu Inkilä.

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale.

J.Tala (kirjoitusasu juuri näin, ilman välilyöntiä) on artistinimi, jonka alla suomalaisen vaihtoehtokentän moniottelija, muun muassa Rubikista, Underwater Sleeping Societysta ja Pariisin Keväästä tuttu Jussi Hietala julkaisee uneliaan trippirockin laidunmailta ammentavaa soolomateriaalia.

Hietala itse ei keikkakiireidensä tähden ennättänyt kysymyksiimme vastailemaan, mutta tavoitimme J.Tala-tiedotuksesta vastaavan Perttu Inkilän valottamaan hieman tulevaa.

Mitään virallista tiedotetta tästä ei vielä ole olemassa, mutta sen verran tiedän, että ensimmäinen lätty on valmis ja julkaistaan keväällä. Keikkoja Jussilla ei ole sovittuna toistaiseksi, todennäköisesti mitään kokoonpanoakaan ei vielä ole olemassa. Levyllähän Jussi soittaa kaikki instrumentit puhaltimia lukuunottamatta itse, Inkilä kertoo ja jatkaa ohjaamastaan Enhance The Isolation -videosta:

Video kuvattiin Vilnan ympäristössä syksyllä. En halunnut lähteä tekemään mitään narratiivia sotkemaan Jussin loistobiisiä, vaan pyöriteltiin muutamia visuaalisia teemoja tarkoituksena kutkutella alitajuntaa surrealismin hengessä. Sivuosan alpakka ansaitsee erityiskiitoksen, mainio veijari, halusi tervehtiä uusia ihmisiä pussaamalla.

Siitäpä sitten:

Perjantaibiisi – J.Tala: Enhance The Isolation (ohj. Perttu Inkilä)

Kyllähän tätä enemmänkin makustelisi, eikö?

Nohevimmat biisiuutuudet löydät viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -soittolistaltamme…:

…jonkahan tätä nykyä myös YouTubessa majailee.