Auringon lämpöä syksyn koleuteen – Kuuntele & voita The Shubie Brothers -albumi Casual

Instrumentaalista sielunhoitoa Suomen kovimmilta muusikoilta. Jutun lopussa voit äänestää parasta kappaletta ja osallistua The Casual -tuplavinyylin arvontaan!

Suomen eturivin muusikoista koostuva The Shubie Brothers julkaisi perjantaina 16.10. nimensä mukaisesti rennon Casual-albuminsa. Laita surfin, dubin ja reggaen maisemissa keinuvan instrumentaalilevy soimaan yläpuolelta – ja osallistu vinyyliarvontaan jutun lopusta.

Näkemyksellisessä kokoonpanossa soittavat Jussi Jaakonaho (kitara), Miikka Paatelainen (kitara), Jukka Kiviniemi (basso), Abdissa Assefa (perkussiot, rummut, omnichord) ja Janne Haavisto (rummut, perkussiot, kitara, mellotron). Nuo nimet kun yhdistää niin taustalta löytyy aikamoinen nippu yhtyeitä Laika & The Cosmonautsista Ismo Alankoon, J. Karjalaiseen, Scandinavian Music Groupiin, Jonna Tervomaahan ja Hearthilliin. Eipä siis ihme että homma toimii.

Yhtye sai alkunsa Janne Haaviston sooloalbumin bändinä mutta nykyään The Shubie Brothers esittää yhtyeen jokaisen jäsenen sävellyksiä. Haavisto kuitenkin vakuuttaa, ettei bändissä pääse syntymään kinaa siitä kenen kappaleet päätyvät ohjelmistoon.

– Aina on kaikki halunneet soittaa kaikkia biisejä. Kun kaikilta tulee hienoja ralleja settiin, niin homma pysyy mielenkiintoisena. Bändin soundi pitää homman kasassa ja vaihtelevat biisit musan elossa, Haavisto kertoo.

Hänen mukaansa The Shubie Brothersin tyyli ja soundi syntyvät luontevasti.

– Viisi tyyppiä soittaa sitä mitä eniten haluaa, niiden kavereiden kanssa, joiden kanssa sitä haluaa soittaa. Siinä se salaisuus. Ja tietty hyvät ruoat jeesaa!

Casual ilmestyy 16.10. tuplavinyylinä, cd:nä ja digitaalisesti. Seuraava The Shubie Brothers-keikka on näillä näkymin 26.11.2020 Suvilahti TBA:ssa.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Lp-levyn voitti Arto Poutanen Savonlinnasta. Onnittelut!