Progea ja kummitusjuttuja! Kesä-Soundi kaupoissa huomenna

Soundi-lehden toimitus on nyt kesälomalla mutta mikäpä siellä on loikoillessa kun tuli näin komia lehti pistettyä painoon. Ja huomennahan se on jo lukijoillakin!
28.6.2018 08:53

Kesä on ollut täällä jo tovin, ja nyt vihdoinkin saapuu myös kesä-Soundi eli numero 6/2018 joka on kaupoissa huomenna 29.6. Kantta kaunistaa Cardinal Copia naamioituine joukkoineen, eli pitkän puheenvuoron saa upean levyn julkaissen ja South Park -yleisön hurmanneen Ghostin kippari Tobias Forge.

Syksyllä tulee kuluneeksi 50 vuotta Wigwamin perustamisesta. Asiaahan juhlistetaan niin konserttisalikeikoilla kuin uudelleenjulkaisuilla, mutta halusimme kantaa kortemme kekoon mekin. Ensinnäkin annoimme tämän vuoden Soundi-palkinnon mestarikiipparisti Jukka Gustavsonille. Sen jälkeen istutimme Gustavsonin ja Litku Klemetin alas puhumaan pitkään ja hartaasti aiheesta proge. Ja juttua riitti.

Ja jos ei progeannos vielä ole täynnä, niin kannattaa lukea Mikael Mattilan kirjoittama pitkä essee progen tilasta 2000-luvulla. Asiaan liittyen kannattaa ottaa haltuun myös aiheeseen liittyvä soittolista, joka valaisee että mitä kaikkea proge on ja voi olla nykypäivänä.

Seitsemän Don Huonot -albumia ja saman verran sooloalbumeita tehnyt Kalle Ahola käy Soundi-haastattelussa läpi koko musiikillisen elämänsä.

Nuorta energiaa tarjoaa lontoolainen tulokas Shame, jota kävimme Tukholmassa ihmettelemässä. Kovin olivat sanavalmiita nuoria punkkareita!

Matkakuumetta helpottamaan/lisäämään tarjoilemme artikkelin, jossa käydään tarkastamassa museoksi muutettu Princen koti/klubi/studiokompleksi Paisley Park sekä jo asemansa vakiinnuttanut rockmuseo Rock’n’Roll Hall Of Fame.

Lisäksi Soundissa 6/2018:

  • Wheel
  • Stina Koistinen (Color Dolor)
  • Paperi T
  • Zero Boys
  • Lyijykomppania
  • The Night Flight Orchestra
  • Galactic Empire
  • + Levyarvioita, kolumneja, uutisia…

Tilaa Soundi
Osta digilehti (Lehtiluukku)

Seuraava Soundi 7/2018 ilmestyy kesätauon jälkeen 31.8.

Lisää luettavaa