Tarina vaihtoehtotodellisuuksien edessä kyyristelevästä ihmisrauniosta – Perjantaibiisinä Huuto!: Huuto! on uusi musta

"Maailma muuttuu, minä en."

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale.

Debyyttialbumiaan työstävä underground-rockyhtye Huuto! julkaisee tänään vuoden ensimmäisen digijulkaisunsa. Keikoilta tuttu anthem Huuto! on uusi musta on raadollinen tarina vaihtoehtotodellisuuksien edessä kyyristelevästä ihmisrauniosta.

– Maailma muuttuu, minä en, tiivistää basisti Jarspis Saarinen.

Soundin ensinäytössä olevan, Helsingin Semifinalissa kuvatun videon on ohjannut ja leikannut UGVisio. Kuvauksesta vastaavat Mikko Karjanmaa ja Ville Sutinen.

Perjantaibiisi – Huuto!: Huuto! on uusi musta (ohj. UGVisio)

Huuto! on uusi musta -singlen toinen kappale P.S. I Love You on puolestaan oodi hallituspuolueelle, joka on myös omiaan hämmentämään Beatles-fanien sielunelämää. Saarinen kertoo singlen julkaisun katkaisevan mukavasti pitkäsoiton intensiiviset äänityssessiot.

– Kun päätimme tehdä virallisen Suomi sata -albumin, loimme itsellemme aikamoiset paineet. Seuraavat kuukaudet tulevat näyttämään, kuinka uusi suosikkiyhtyeenne niistä selviytyy!

Toivotamme onnea levytyssessioihin ja jäämme seuraamaan, miten Huuto! selviää tästä juhlavuoden julkaisusta! Samalla kuuntelemme tietysti viikoittain päivittyvää Parasta juuri nyt -soittolistaa.

Parasta juuri nyt -listamme löytyy myös YouTubessa ja Deezerissä.