Trauma bluesia Buddhan jalanjäljissä – Ennakkosoitossa Panssarijunan kolmas albumi

Tästäpä tujakka annos trauma bluesia ennakkomaistiaisena!

”Mitä on hyvä elämä ja miksi me kärsimme? Tätä peruskysymystä ovat miettineet vuosituhansien saatossa muun muassa Buddha, Sokrates, Nietzsche ja Johnny Wittu.”

Siinäpä harvinaisen väkevä aloitus tiedotteelle! Noilla sanoilla lähtee käyntiin trauma blues -yhtyeeksi itsensä ristineen, bluesia, kantria, punkia ja rillumareita sekoittavan Panssarijunan kolmannesta albumista kertova tiedote.

Kuluvan viikon perjantaina ilmestyvä Nyt sattuu -albumi on nyt ennakkokuuntelussa Soundi.fi:ssä, tuossa muutama rivi alempana.

Ja mikäli yhtyeen omiin kuvailuihin voi lainkaan luottaa, kannattaa albumin sisään sukeltaa. Eikö kuulostakin houkuttelevalta:

Nyt sattuu kertoo kohtuuttomuudesta: siitä kivusta ja kärsimyksestä, johon me kaikki itseämme jatkuvasti ajamme, kun metsästämme hetkellisiä aistinautintoja juopotellen, irstaillen ja sekoillen. Levy on kuitenkin myös tienviitta, joka osoittaa kuulijalle tien kohti onnea.”

Panssarijunan laulaja-laulunkirjoittaja Johnny Wittu vahvistaa sanoman:

– Trauma bluesimme tarjoaa jo antiikin tragedioista tutun katarsis-kokemuksen. Nyt sattuu -levyn ihmiskohtalot puhdistavat kuulijansa mielen ja palauttavat elämänhalun, Johnny Wittu kertoo.

Nyt sattuu -julkaisukiertueen keikat:
26.8. Pori, Validi karkia -klubi
27.8. Helsinki, Herttoniemi Block Party
9.9. Tampere, Kujakolli
16.9. Helsinki, Korjaamon Vintti
23.9. Jyväskylä, Musta Kynnys
24.9. Turku, Gong
29.9. Kuopio, Henry’s Pub
30.9. Seinäjoki, Bar 15