Valtatie 8:n sietämätön tahmaisuus – ensinäytössä Salaliiton autoilukeskeinen musiikkivideo

https://youtu.be/WBIcxb5oX6c

Tässäpä vielä yksi ensinäyttökin tiistaipäivän ratoksi. Salaliitto teki musiikkivideon Valtatie 8 -kappaleeseen, ja tuotosta on näemmä kypsytelty hyvän aikaa – video kun on kuvattu syksyn väriloisteessa. Katso yläpuolelta.

”Kokemukseni mukaan valtatie 8 on menohaluiselle kuskille superärsyttävän tahmainen, ainakin Turku–Pori-välillä. Kappaleessa ajellaan ylinopeutta kultaa tapaamaan valvontakameroista ja nähtävyyksistä piittaamatta”, kitaristi-laulaja Ossi Alisaari kertoo kappaleen ja videon taustoista.

”Teksti syntyi kerralla yhdessä tunneräjähdyksessä keittiön pöydän ääressä. Rakastumisen ja surun tunteella on samanlainen fyysinen ote. Sydän soittaa lambadaa, hengitys salpautuu ja syöminenkin on vaikeaa. Näitä tuntoja yritin saada kuvailtua tekstiä tehdessäni.”

”Tommi Rantamäki ideoi, ohjasi ja kuvasi videon viime syksynä valtatie kahdeksan maisemissa. Tunnelmaltaan video sopii hyvin lämpimiin kesäiltoihin, siksi julkaisemme sen nyt.”

Salaliiton kuulumisia voi lukea Facebook-sivujen välityksellä. Orkesterin voi nähdä seuraavan kerran keikalla 17.5. Turun Teatrossa ja 18.5. Kokemäen Olkkarissa.