Espoo Ciné -skaba: osallistu arvontaan ja nappaa liput Alexi Laihon muistolle omistettuun yönäytökseen

22.6.2022 14:17

Espoo Ciné -elokuvafestivaali järjestää Alexi Laiholle omistetun yönäytöksen lauantaina 3. syyskuuta. Festivaali haluaa kunnioittaa End of Fucking Story -nimisellä näytöksellä Espoossa syntyneen kitaravirtuoosin muistoa. Nimensä näytös on saanut Laihon tavasta päättää kaikki kommenttinsa tähän tokaisuun.

Laiho tunnettiin paitsi musiikkimiehenä myös yleisemmin populaarikulttuurista nauttineena kaverina, joka saattoi katsoa elokuvia läpi yön. Tätä samaa toimintaa harrastetaan Espoo Cinéssä, jossa esitetän Laihon suosikkiohjelmia. Näytöksen kärkenä on Joel ja Ethan Coenin ohjaama kulttiklassikko Big Lebowski (1998), ja Laiho itse on pääroolissa, kun valkokankaalle heijastetaan Ylen tallenne Children of Bodomin Ruisrock-keikasta vuodelta 2014. Muutakin arkistomateriaalia on tarjolla, samoin yllätysesiintyjä. Koko yön ohjelma julkaistaan elokuussa.

Soundissa alkaa nyt skaba, josta voit voittaa pääsyliput yönäytökseen sekä itsellesi että ystävällesi. Vastaa vain alla olevaan kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Lisää luettavaa