Los Bastardos Finlandeses -arvonta – Voita uunituore levy nimmareilla sekä paita

9.9.2022 13:58

Los Bastardos Finlandeses on tänään (9.9.) julkaissut uuden pitkäsoittonsa Viva!, joka tarjoaa kuuntelijalle koko rahan edestä taattua LBF-rokkia. Yhtye kuvailee albumin työstämisen olleen rento projekti.

”Meillä ei ollut kiire aikataulua eikä varsinaista deadlinea. Käytimme harvinaisen paljon aikaa demoversioiden tekoon. Yleensä demovaiheen jälkeen mennään suoraan studioon, mutta me menimmekin treenikämpälle. Treenattiin paljon ja se vaikutti positiivisesti koko toimintaan. Treeneissä hyväksi havaitut biisit vietiin muutaman biisin nipuissa studioon ja sielläkin soitettiin livenä biisejä nauhalle, aivan kuin myös meidän idolit aikoinaan tekivät. Näin syntyi rento levy, jota oli todella mukavaa työstää”, yhtye kommentoi tuoretta tuotostaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada itsellesi tämä uutuuslevy bändiläisten nimikirjoituksella varustettuna sekä LBF-paita! Sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva lomake ja olet mukana levy+paita -paketin arvonnassa. Arvonta suoritetaan perjantaina 16. syyskuuta.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Levyn ja paidan voitti arvonnassa itselleen Sami Metsovuori, onnittelut!

Lisää luettavaa