Arvio: Kuben uutuuden tekstit ovat sitä mallia, että levyä on helpompi kuunnella Urban Dictionaryn kera

Kube
All Jucci
Monsp

Kube alkaa olla jo jotakuinkin etabloitunut yksilö Suomen (t)rap-skenessä – nyt käsillä on miehen neljäs virallinen soolo, hänen lukuisia muita julkaisuja, omakustanteita, mixtapeja sekä vierailuja tietenkään unohtamatta. All Jucci kiteytyy sen nimessä. It’s all gucci -sanonnasta johdettu levyn otsikoksi nostettu termi tarkoittaa, että levy on kokonaisuudessaan Jussia, soololevy ilman featteja.

Lyriikat ylipäänsä ovatkin kehittyneet sellaiseen suuntaan, että niitä tulkitakseen tarvitsee avukseen Urban Dictionaryn. Finessiä ja fleksiä viljellään turhan tiuhaan. Ymmärrystä ei myöskään auta muodikas venytetty älämölö-tyyppinen artikulointi, joka vie ajoittain huomion kaikelta muulta.

Tuotanto nojaa koneisiin sekä efekteihin. Levyllä on toki pari erittäin tarttuvaa hypetysbiisiä sekä Alin jabin tavoin tarttuvia koukkuja, mutta muutoin monotoniseen trap-muottiin istuva All Jucci ei valitettavasti vakuuta. 16-vuotiaan veljeni sekä hänen ystäväpiirinsä mielestä tämä on varmasti yksi vuoden parhaista suomalaisista rap-albumeista, mutta allekirjoittanut joutuu olemaan kahden tähden rajoittunut.