BABYLON WHORES: King Fear

BABYLON WHORES
King Fear
Necropolis

Babylon Whores soittaa King Fearilla niin likaista ja dekadenttia rock n' rollia, että edes maailman päättyminen ei sitä hetkauta. Muun ihmiskunnan hävittyä King Fear ja sen esittäjät voitaisiin jättää varoittavaksi esimerkiksi uudelle, tuhkasta nousevalle populaatiolle.
Bändi on nyt niin vimmainen, että sen yritys saada maailma kuuntelemaan saattaa hyvinkin tuottaa tulosta. King Feariin ei voi olla reagoimatta. Sitten Cold Heavenin Babylon Whores on kerännyt itseluottamusta, lauluntekotaito on karttunut huimasti ja kokonaisuuden hallintakin on aivan eri luokkaa. Jo pelkät biisinnimet herättävät huomiota tyylikkyydellään. Sisällöltään levy on kuin ääninauhaa Mad Maxille tai Judge Dreddin Cursed Earth -sagalle. Jos uusi vuosituhat alkaa maailmanlopulla, haluan kuulla uutiset Radio Warewolfilta, ainoalta ison jyräyksen jälkeen toimivalta kanavalta.
On hauska seurata, miten King Fear otetaan vastaan maailmalla, sillä Cold Heavenkin aiheutti veren pierentää siellä täällä. Mitä sanotaan esimerkiksi Feystä, jonka melodiat kuristavat kuin tumma savu Auschwitzin yllä? Kuinka hämmentäväksi koetaan Errata Stigmatan irstas "say you love satan" -kerto? Vauhdinantajaisiksi voisi todeta, että King Fear on vuosituhannen viimeisen vuoden paras kotimainen levy. Elämme Babylonin porttojen aikakautta.