BLOODHOUND GANG: Hooray For Boobies

BLOODHOUND GANG
Hooray For Boobies
Geffen

Onko Bloodhound Gang musiikillisesti kunnianhimoinen? Ei varmasti. Poliittisesti korrekti? Kaikkea muuta. Onko se hauska? Totta helvetissä!
Bloodhound Gangin visionääri Jimmy Pop joukkioineen keikkailee maamme kamaralle aivan näinä päivinä ja jos ryhmä on läheskään yhtä viihdyttävä livenä kuin Hooray For Boobiesilla, kannattaa paikalle vaivautua. Teistä en tiedä, mutta ainakin minusta lähinnä 80-luvun Italodiscon mieleentuovat syntsasoundit survottuna simppelien ja tehokkaiden metalliriffien sekaan on hyvä idea.
Hooray For Boobies on asiaankuuluvan mauttomia kansia myöten vedetty niin pöljästi yli, että voidaan olla varmoja siitä, että bändiä ei ole käytetty levy-yhtiön konsulttitoimiston läpi. Video- ja singlebiisiksi sorvattu, yllättävänkin sovinnainen The Bad Touch ei kerro orkesterin linjasta vielä puoliakaan, sillä vieläkin räväkämpää on luvassa: Mope on rakennettu lähes kokonaan Frankie Goes To Hollywood – ja Metallica -samplejen varaan, A Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying ei voi tuoda mieleen kuin Trio Erektuksen ja Magna Cum Nadan Rammstein-syntsien raikuessa olen jo puolivälissä matkalla kaljakauppaan kohottamaan meininkiä entisestään.