BOMFUNK MC´S: In Stereo

BOMFUNK MC´S
In Stereo
Sony

Suomen Virallisen Listan albumipuolen kärkeen jämähtäneen Bomfunk MC'sin nokkamies Raymond (B.O.W.) Ebanks myöntää reilusti ryhmän räätälöineen levylleen muutaman radioraidan. Mikäs siinä on elektrohittejä vääntäessä, kun porukasta löytyy sekä pätevä tiskijukka Ismo (DJ Gismo) Lappalainen että suomalaisen konemusan veteraani Jaakko (JS 16) Salovaara.
Tällä hetkellä haastavinta lieneekin vakuuttaa B-Boys & Flygirlsiin ja Uprockin' Beatsiin väsyneet musaharrastajat tutkimaan In Stereota tarkemmin. Tässä käännytystyössä toimivat oivana apuna Bomfunk MC'sin keikat, joista suuremmilla nähdään breakdanceryhmää ja liki kaikilla jo bassosta ja rummuista muodostuvaa räjähtävää rytmiduoa. Ebanksin mukaan Ville Mäkinen ja Ari Toikka ovatkin päässeet kasvamaan niin olennaisiksi tekijöiksi yhtyeen soundissa, että heitä hyödynnetään varmasti vuoden lopulla alkavissa kakkosalbumin äänityksissä.
Ohittakaa surutta uusin sinkkurenkkaus Rocking, Just To Make You Move, vanhemmat puhkikuluneet iskusävelmät sekä Waltarin Kärtsyn kanssa tehty karmea Sky's The Limit ja kaivakaa Bomfunk MC'sin aarrearkusta biisit Fashion Styley, 1,2,3,4 ja Freestyler. Näillä raidoilla kuuluu selvimmin se originaali ääni ja pidäkkeetön potentiaali, jota taitavan trion toivoisi hyödyntävän uutta materiaalia työstäessään.