BRUCE DICKINSON: Scream For Me Brazil

Arvio julkaistu Soundissa 11/1999.
Kirjoittanut: Marko Säynekoski.
Scream for me Brazil... Hmmm... Menköön nyt tämän kerran. Komeampaa olisi, jos kannessa olisi lukenut vaikkapa scream for me Helsinki tai Tampere.

Arvio

BRUCE DICKINSON
Scream For Me Brazil
Air Raid

Scream for me Brazil… Hmmm… Menköön nyt tämän kerran. Komeampaa olisi, jos kannessa olisi lukenut vaikkapa scream for me Helsinki tai Tampere. Brucen runsaan vuoden takaiset Suomen keikat nimittäin olivat loistavaa katseltavaa ja kuunneltavaa, ja onhan Bruce aina Bruce, paistaa hänet sitten vaikkapa brasilialaisessa voissa.
Dickinsonin livekiekko vain vahvistaa sitä tosiasiaa, että Dickinson on lavalla äärettömän energinen esiintyjä. Studiolevyillä miehen sisällä kuohuvasta raivosta voi saada aistituksi vain hitusen, mutta tälläkin livellä miehen koko kehon kuulee olevan mukana. Dickinson on ilmeisen hyvästä syystä jättänyt levyltään pois Suomen keikoilla esitetyt Iron Maiden -coverit, sillä mitäpä niitä enää soittamaan, kun oikeakin bändi liikkuu jälleen klassisella miehistöllään.
Suomessa Maidenin biisit olivat Brucen keikan suola, sillä tuolloin Brucen ja Adrianin paluusta Maideniin ei ollut mitään tietoa. Scream For Me Brazil on mainio lahja faneille, jos vaikka se suurempi ryhmä alkaakin viedä aikaa soolotöiltä.

Lisää luettavaa