BRUTAL TRUTH: Evolution Through Revolution

BRUTAL TRUTH
Evolution Through Revolution
Relapse

Vilkaistessa Brutal Truthin comeback-albumin biisilistaa mieleen tulee lähinnä kaksi vaihtoehtoa. Joko kappale Bob Dylan Wrote Propaganda Songs kertoo tästä levystä kaiken oleellisen, tai sitten se ei kerro juuri mitään.

Evolution Through Revolutionia on vaikea lähestyä ilman ennakkoasenteita. Extreme Conditions Demand Extreme Responses (1992) ja Need To Control (1994) olivat kumpainenkin grindcoren merkkiteoksia, mutta niiden jälkeen minusta tuli joko liian vanha tai niiden jälkeiset levyt olivat oikeasti vain päämäärätöntä riuhtomista ja repimistä. Paha mennä sanomaan. Evolution Through Revolutionia kuunnellessani tunnen itseni joka tapauksessa liian vanhaksi.

Bob Dylan Wrote Propaganda Songsia suorempaa viittausta Evolution Through Revolutionilla vallitsevaan ajatuksen tasoon onkin vaikea keksiä. Yhtyeen poliittis-humoristinen linjaus sisältää varmasti vielä jotain asiaakin, mutta näin epäloogiseen sävellystyöhön törmäsin viimeksi kun kuuntelin kolme levyllistä The Dillinger Escape Plania ja aloin sen jälkeen itse soittaa kännissä kitaraa. Ideoitahan voi aina keksiä väkisin, jos niitä ei muuten ole.