Hiphop-show kuin sirkuksessa – Toistuvat yllätykset tarjoaa viiden tähden seikkailun

Toistuvat yllätykset
Vinkit ja tyylit
Överdog

Mitä saadaan, kun laitetaan yhteen kaksi keskisuomalaista räppäriä, kaksi dj:tä sekä sekalainen sakki tuottajia, taiteilijoita ja (break)tanssijoita? No tietysti toistuvia yllätyksiä – iloisia, positiivisia ja energisiä yllätyksiä, niitä mainioita yllätyksiä toinen toistaan parempien kappaleiden muodossa. Hep, serpentiinit ja konfetit esiin, täältä tulee Räphyökkäys!

Vinkit ja tyylit on verraton esikoisalbumi Toistuvilta yllätyksiltä. Produktio on ammattimaista, riimit nokkelia, vinkit nerokkaita, biitit notkeita ja odottamattomia kuin itäeurooppalaiset sirkustaiteilijat, tyylit kohdillaan. Soul Valpion flow on maaginen, eikä myöskään Slyrre äS jää sillä saralla kakkoseksi. Levy perustuukin paljolti kaksikon (sekä vieraiden Sere, Larren G, Joosu J ja Haamu) vekkuliin sana-akrobatiaan, mutta propsit jaettakoon ehdottomasti myös tuotantopuolelle, kappaleiden visualisointeja sekä Kermareiden seikkailuja unohtamatta.

Nämä pojat tietävät, mistä tulevat ja minne he ovat menossa. Ehdottomasti Suomen tämän hetken taianomaisin, älykkäin, humoristisin ja sympaattisin hiphop-ryhmä sekä epäilemättä myös -show.