KEVIN ROWLAND: My Beauty

KEVIN ROWLAND
My Beauty
Creation

Kevin Rowlandin johtama Dexys Midnight Runners oli yksi aikakautensa ainutlaatuisimmista yhtyeistä. Dexysin kolmannen albumin (Don't Stand Me Down) aikoihin Rowland huomasi olevansa kykenemätön työskentelemään bändin kanssa ja noin kymmenen vuotta sitten ilmestyneen The Wanderer -soolon jälkeen hän katosi kuvioista. Nyt ikuisella vastarannankiiskellä on uusi levytyssopimus ja lisää uutta materiaalia on luvassa pian My Beautyn jälkeen.
My Beauty -albumilla Rowland esittää 12 hänelle itselleen erityisen tärkeää sävelmää. Mukana on niin The Monkeesia, Gerry & The Pacemakersia, The Beatlesia ja Bruce Springsteeniä kuin Burt Bacharachin kirjoittama This Guy's In Love With You -kappalekin. Rowland kertoo löytäneensä näiden laulujen kautta kauneuden nähtyään pitkään vain rumia ja pelottavia asioita. "Minun piti levyttää nämä laulut pystyäkseni tekemään mitään muuta", hän tunnustaa.
Itselleen tärkeitä ja paikoin alkuperäistä henkilökohtaisemmiksi sovittamiaan lauluja tulkitessaan Rowland on aivan alaston. Niin Daydream Believerin kuin You'll Never Walk Alonenkin lataus puristavat vedet silmään. Tervetuloa takaisin.