Levyarvio: Cyhra tykittää kakkoslevyllään lisää samaa – Superbändin popmetalli toistaa itseään

Cyhra
No Halos In Hell
Nuclear Blast

Ruotsalainen, muun muassa Amaranthen ja In Flamesin ex-jäsenistä koostuva Cyhra julkaisi jo perustamisvuonnaan debyyttialbuminsa Letters To Myself (2017), joka olikin yhtyeen superbändistatukseen nähden varsin raikas kokonaisuus. Uudellakin albumilla on kuultavissa Amaranthe-taustan vaikutus, mutta voi silti todeta, että Cyhra on luonut itselleen tunnistettavan soundin, joka viipyilee jossain pop- ja heavymetallin välimaastossa.

Tuttuudentunteella on kuitenkin myös kääntöpuolensa. Musiikki kulkee, mutta pääosin samoilla kannuksilla kuin ensimmäiselläkin albumilla. Sen vuoksi muutama raita tuntuu jo kerran kuullulta, eikä kaikista kappaleista siksi saa irti esikoisalbumin tarjoamaa uutuudentaikaa.

Toisaalta se ei välillä edes haittaa. Albumin ehkä parhain kappale on nimittäin Bye Bye Forever, jonka kertosäe on tunnelmaltaan kuin uudelleensyntynyt Heartrage, joka puolestaan löytyy yhtyeen debyytiltä. Lisäksi nimikkokappale No Halos In Hell sekä Out Of My Life nousevat albumin parhaimmistoon.

Täydellinen paketti tämä ei ole, mutta hienoja hetkiä on sen verran paljon, että ne nostavat arvosanan keskiarvon yläpuolelle.