LINDA RONSTADT & EMMYLOU HARRIS: Western Wall/The Tucson Sessions

LINDA RONSTADT & EMMYLOU HARRIS
Western Wall/The Tucson Sessions
Asylum

Emmylou Harrisin musiikillinen voimalaitos tuottaa ehtymätöntä luovaa energiavirtaa. Levytykset ja konsertit Spyboy -yhtyeen kanssa ovat uran hienoimpia. Aikaa ja tarmoa riittää myös kantrigaaloille sekä tribuutti- ja kimppa-albumeille.
Kukkeaa laulukimppua värittävät covereina Jackson Browne, Rosanne Cash, Leonard Cohen, Sinead O'Connor ja Bruce Springsteen. Emmyloun ääni hallitsee duettoja vahvemmin, mutta harmonia syntyy hienosti. Lindalla on monta hyvää liidiä, kuten koskettava nimikappale ja Brucen Across The Border. Cohenin Sisters Of Mercy vie kaksikon yhteiseen hellään haitarivalssiin. Harrasta Harris-tuotantoa on kolme laulua. Emmyloun huipputulkinnaksi kohoaa silti Deeper Well -säveltäjän, Dave Olneyn, sotaballadi 1917. Se on niin kaunis, että kipeää tekee.
Vierailijoista voi bongata Neil "harmony & harmonica" Youngin, Andy Fairweather Low'n, Bernie Leadonin ja McGarrigle-siskot. Monipuolisuusmies Ethan Johns ja kitaraspesialisti Greg Leisz ovat perusremminä kautta melodisten laulunautintojen session.