LINKIN PARK: Live In Texas

LINKIN PARK
Live In Texas
Warner

Livenä bändi on paljaimmillaan ja Linkin Parkia alastomuus selvästi häiritsee. Se tuntuu olevan hämillään, kun studion seinät eivät anna suojaa. Metallican ja Limp Bizkitin kanssa tarvotun Amerikan kiertueen tuliaisina Linkin Parkilla on myös dvd ja se antanee bändistä paremman kuvan. Kun livebiisejä yritetään vetää mahdollisimman läheltä studioversioita ja tehot laskevat niin, että homma kangertaa, ei pelkällä cd:llä ole edes kokoelman virkaa. Live In Texas -cd on kuin levy-yhtiön armolahja sille hylkiökuluttajaryhmälle, joka ei ole vielä dvd-soitinta hankkinut.

Linkin Park ei paljon yllätyksistä perusta. Se vetää viisi biisiä Meteoralta ja seitsemän Hybrid Theorylta ja lopetussiivu One Step Closer on ainoa, jossa edes vähän kikkaillaan. Yksinäinen kitara jättää heppoisen vaikutelman ja alapäätä on muutenkin vaisun oloisesti. Pehmeämpi laulanta vielä onnistuu, mutta heti kun tullaan karheampiin osuuksiin ja pitäisi saada rähinää päälle, alkaa horjunta.

Live In Texasin perusteella Linkin Parkia ei livebändiksi voi kehua. Jos studiossa on varaa ja tarmoa kokeilla kymmeniä eri kertosäkeitä yhteen biisiin, voisi kai sitä treeneissäkin vähän testailla lisäjippoa keikkoja varten.