MESSENGERS: Silver

MESSENGERS
Silver
AllStar Music

Tunnetusti nopealiikkeisen Dave Lindholmin Messengers ilmaantui vuoden takaisella nimettömällä debyyttialbumillaan kuin tyhjästä. Levy lanseerasi mutkatonta rhythm & bluesilla ja bluesilla terästettyä rock’n’rolliaan Lindholmin, Joe Vestichin ja Jake’s Blues Band -kolmikon yhteisvoimin.

Silverillä Messengers tekee ensilevylleen puhdasoppisen jatko-osan. Kun yllätysmomenttia ei enää ole, niin jäljelle jää tasaisen varmasta materiaalista ja yhä ilahduttavan energisistä tulkinnoista nauttiminen.

Dave Lindholm ja Joe Vestich ovat kirjoittaneet biisit likimain puoliksi ja demokratia pätee myös lauluosuuksiin. Miesten vuorotyö keskeytyy ainoastaan Lindholmin sanoittamalla ja Jake Yrölän säveltämällä Answer The Phonella, jonka riffailu kielii Yrölän ilmeisestä mieltymyksestä The Rolling Stonesiin. Steps From Heaven ja On The Top muodostavat puolestaan levyn selkeän tasatahtisen blueskiintiön.

Vaikka Silver virallisen selityksen mukaan viitanneekin pitkäsoiton järjestysnumeroon, niin ennen muuta Dave Lindholmin ja Jake Yrölän maukkaan kitaroinnin varassa pelaava levy on samalla “vain“ toiseksi parasta Messengersiä.