PHIL COLLINS: Testify

PHIL COLLINS
Testify
Warner

Terve, Phil!

Näin uuden levysi tv-mainoksen ja – cd:tä kuunneltuani – ajattelin kirjoittaa sinulle. Testify jättää minut haukkomaan henkeä, mutta yritän kuitenkin pukea ajatukseni sanoiksi.

Ettehän te vain liikoja rehkineet studiossa työskennellessä? En minä muuten, mutta paikka paikoin kuulostat jotenkin tavallista väsyneemmältä. Rehkimisestä puheenollen, se sinun tavaramerkkirumpufillisi Don’t Get Me Startedilla erottuu biisiin katsomatta, vaikka sitä kuinka varioisit. Ai niin, ja se Linn-rumpukoneen plopsahteleva tomisoundi muun muassa This Love This Heartilla ja You Touch My Heartilla on kyllä aivan sinun oma juttusi! Tulee paljon muistoja mieleen…

Kuinkas perhe? Kaikkien niiden rakkauslaulujen keskellä laulat yhdellä biisillä: ”Least you can do is say you’re sorry, least you can do is give me back my heart”. Pahoittelen, kun en muista tuon laulun nimeä, onhan noita kuitenkin kokonaiset kaksitoista kappaletta. No, ehkäpä tämä on täysin aiheetonta huolehtimista.

Oletko muuten kuullut ex-bändisi alkuperäisen laulajan uuden levyn? Tehän vasta eri suuntiin olettekin menneet! Eipä silti, eiköhän teidän tuotoksienne keskenäinen vertailu ole enemmän ajanhukkaa kuin mitään muuta. Toivottavasti Testify kuitenkin soi paljon radioissa, kyllä siinä sen verran hyvät sounditkin on.

Eipä tässä muuta. Otathan löysin rantein ja palaillaan tulevien levyjen myötä. Joulun tähti sinulle allekirjoitukseni ohessa.