Artisti: Phil Collins

Vakavista terveysongelmista kärsivä Phil Collins sanoo Genesiksen tarun päättyvän tähän vuoteen – ”Tämä piisaa minulle”

Genesis suuntaa ensi viikolla tien päälle ensimmäistä kertaa 14 vuoteen. Kiertue kantaa lopulliselta kalskahtavaa The Last Domino? -nimeä, vaikkakin perään lisätty kysymysmerkki voikin herätellä joissain piireissä toiveita vielä tulevista keikoista.

Phil Collinsin terveydentilasta kuuluu huolestuttavia tietoja – ”Pystyn hädin tuskin pitelemään rumpukapulaa”

Taas kantautuu maailmalta huolestuttavia uutisia. Phil Collins ilahdutti yleisöä vuonna 2016 julkaistun elämäkertakirjansa myötä palaamalla esiintymislavoille, ja tuolloin virisi toiveita siitä, josko Collins nähtäisiin vaikka isommallakin maailmankiertueella. Pian kuitenkin kävi selväksi, että vaikka Collinsin laulutaidot ovat tallella, hänen terveydentilansa on muuten sen verran heikko, että rundihaaveissa täytyy pitää realismi mielessä. Suomen-keikkaa tuskin on ihan heti luvassa.

Muistatko Sepultura-rumpalin kovaotteisen Slipknot-soittovideon? Nyt mies siirtyy Phil Collinsin tuotannon pariin

Tässäpä video, jossa on paljon hyvää! Sepulturaan vuonna 2011 liittynyt Eloy Casagrande julkaisee Youtube-kanavallaan silloin tällöin soittovideoita, joissa mies paukuttaa läpi suosikkibiisejään. Hiljattain nähtiin esimerkiksi tulkinta Slipknotin People=Shit-rymistelystä, jonka Eloy soitti niin vastaanpanemattomalla voimalla, että esityksestä tuli pienoinen nettihitti. Tämän mainion videon voi katsoa täältä.