Remu taas Hurriganes-hommissa: Tuloksena kelpo rock-levy

Remu & Hurriganes
Electric Play
Lasso

Hurriganes-kortti on taas vedetty peliin, ja vaikka Ile Kallio soittaa napakat soolot raidalla Ruby Jane, varsinaisen yhtyeen muodostavat kitaristit Nipa Niilola ja Antti Rautajoki, basisti Jaska Ylä-Rautio ja rumpali Arska Rautajoki. Remu itse on merkitty vokalistiksi ja perkussionistiksi, kuvassa hän tosin istuu rumpusetin ääressä. Mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi?

Itse tehty materiaali (joskin nimiraita lainaa paikoin The Whon I Can’t Explainia) rullaa sujuvasti ajattomassa hengessä. Kansikuvasta päätellen sanoitukset on kirjoitettu Päällikölle yhä onomatopoeettisesti: niissä vilisee runsaasti rock-kliseitä, mutta tuskin sanoituksilla mitään palkintoja tavoitellaankaan.

Michael Monroen huuliharppu ryydittää mukavasti kolmea raitaa, miehen laulu biisiä Catch Me. Vauhtia hillitään hieman kappaleessa Dance With The Devil, mutta eihän tuon niminen biisi voi mikään illan pakollinen hidas olla.

Tuskin Electric Play yrittääkään yltää klassisten Ganes-levytysten tasolle, mutta se on kuitenkin omassa genressään kelpo rock-levy, jossa ei ole mitään häpeilemistä.