Artisti: Remu & Hurriganes

Remu ja Michael Monroe työn touhussa, kappaleena I Will Stay – tässäpä herkullinen yhdistelmä

No nyt on kasassa sellainen yhdistelmä, että suomalaisen rockin ystävien luulisi höristävän korviaan. Remun tulevaa livelevyä esitellään etukäteen Helsingin Jäähallissa taltioidulla I Will Stay -tulkinnalla, jolla mikin ääressä operoi itse Michael Monroe. Kova ryhmä kasassa, kuuntele alempaa!

”Täyttä rokkielämää kuudella vuosikymmenellä” elänyt Remu palkittiin mittavalla taidetunnustuksella

Suomi-palkinnot on jälleen jaettu. Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho palkitsi seitsemän ansioitunutta taiteilijaa ja ryhmää 24 700 euron suuruisilla tunnustuksilla, ja tällä kertaa palkinnon saivat muusikko Remu Aaltonen, Alt Arkkitehdit, Finnish Game Jam, Jyrki Kiiskinen, Koko Jazz Club, Paola Suhonen ja Selma Vilhunen.

No nyt! Lavalla yhtaikaa Remu ja Michael Monroe, biisinä Get On – siinäpä aineksia kunnon spektaakkeliin

No tässä onkin sellainen video, josta on vaikea enää parantaa, jos halutaan laittaa suomalaisen rockin klassikkoja samaan pakettiin. Remu Aaltonen soitti ”jäähyväiskeikkansa” Helsingin Jäähallissa 20. tammikuuta 2018 – nyttemminhän Remu on jo palannut lavoille ja konsertoi Köyliön Lallintalossa 30. marraskuuta – ja setissä oli luonnollisesti mukana Get On, tuo Hurriganesin ikiaikainen käyntikorttibiisi. Lisäväriä esitykseen toi Michael Monroe, joka kapusi lavalle vierailevaksi tähdeksi biisin aikana, joten yleisö sai ihmetellä melkoista tähtisadetta….

Hänelle, jolla on jo kaikkea: itsensä Remu Aaltosen katumaasturi-Cadillac olisi myynnissä

Hei mis sie tarviit oikein hyvvää autoa? Täs siul on sellane, sanoi Remu Aaltonen kun Cadillaciaan myi. Tarkkasilmäiset ovat saattaneet bongata Nettiauto-palvelusta huomionarvoisen ilmoituksen, jossa itse Hurriganes-johtaja kauppaa menopeliään – tai itse asiassa ei tässä niin hirveän tarkkoja silmiä tarvita, sen verran isoilla kirjaimilla se Remu tuossa komeilee.