SINERGY: Beware The Heavens

SINERGY
Beware The Heavens
Nuclear Blast

Sinergy on todellinen superbändi. Laulajana ja toisena perustajajäsenenä toimii Dimmu Borgirin riveistä tuttu Kimberly Goss, soolokitaristin vakanssia hoitaa meidän oman Children Of Bodomimme Aleksi Laiho ja bassoa soittaa Mecyful Fatesta ja monista muista bändeistä tuttu Sharlee D´Angelo. Rytmikitaristina toimii Kimberlyn kanssa yhtyeen koonnut Jesper Strömblad ja rumpalina Ronny Milanowicz.
Sinergy on tanakkaa ja loisteliasta metallia, joka ei säästele melodioissa. Kimberlyn ääni istuu oivallisesti yhtyeen musiikkiin, sillä hänellä on kohtuullisen matala ja väkevä ääni, jos noin yleensä vertaa metallipiireissä vaikuttaviin naislaulajiin. Olisiko vielä naisnäkökulman ansiota sekin, että Sinergy pitää huolta musiikkinsa ilmavuudesta ja tietynlaisesta raikkaudesta.
Sinergy on tehnyt erinomaisen levyn, ja bändin kemia tuntuu toimivan. Keikoilla tilanne saattaa kuitenkin olla toinen, sillä bändi ei pysty keikkailemaan levyllä soittavalla kokoonpanolla muusikoiden muiden kiireiden tähden. Sääli, sillä juuri nämä henkilöt näkisi mielellään lavallakin yhdessä.