Eikös enemmän ole mukavampi? Parasta juuri nyt -listamme toistaan timanttisempia laulusia pullollaan

Mukana muun muassa Roger Watersia, The Afghan Whigsiä, Superfjordia ja Mikko Joensuuta.
27.4.2017 18:13

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Se on moro taas täältä soittarimme syövereistä. Kuunneltavaksi tyrkyllä olisi jälleen varsin naseva setti uutuuslohkaisuja meiltä ja maailmalta.

Mukana vaappuvat muun muassa juuri ”kohuvideon” julkaissut, reilun viikon päästä odotetun In Spades -pitkäsoittonsa kauppoihin pukkaava jenkkipumppu The Afghan Whigs, niin ikään albumihommista jälleen innostunut pääkuvan ikonismies Roger Waters, Room 29 -yhteiskiekollaan kriitikkomme hurmanneet Jarvis Cocker & Chilly Gonzales, vasta Helsingissäkin piipahtanut tanskalaisryhmä Blaue Blume, Viides ilmansuunta -kokopitkällään takaisin kehiin kurvannut Jiri Nikkinen sekä Amen-trilogiansa päätösosaan valmistautuva Teosto-palkintovoittaja Mikko Joensuu.

Viikkovieraina hetki sitten ilmestyneen eponyymin esikoiskokopitkänsä Sä Et Oo -raitaa kommentoivat Tarkkailuluokallammekin aikanaan piipahtaneet, aina niin ihanan Negatiiviset Nuoret Eetu, Olli ja Jonne:

Tää biisi on niille teennäisille ja tekopyhille ihmisille, jotka tekee sun elämästä vaan vitusti raskaampaa, ja joita ilman on huomattavasti helpompi elää. Niille, jotka yrittää vaan hyötyä susta tai tosipaikan tullen jättää sut kuseen. Se ei oo aitoo, se on vaan perseestä. Ne voi haistaa kaikki vitun.

Terveisiä listaamme seuraaville lukijoille?

Kakanhajuista kevättä kaikille Soundin lukijoille!

Oi joi:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 17/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa ja Deezerissä.

Lisää luettavaa