Pepe Willberg, Wedding Crashers, GOLD… – Parasta juuri nyt -listalla legendoja ja kyyneliä

Viikon vieras lähettää terveisensä "luopumisen ytimestä".
20.4.2017 18:05

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Taas olisi rutkasti perusjuustojyystöä muikeampaa biisi-bagelia vuoksenne kasaan kärrättynä.

Yllä virnistävän mestari Willbergin Vähinä päivinä -sinkku-uutuuden ohella tarjolle on asemoitu muun muassa Delay Treesiä, Firewindiä, Rihanna-vahvisteista Kendrick Lamaria, levyarviossamme suitsutettua doom-rykmentti Pallbeareria, comebackin tehneitä Paramorea ja Pasaa, vapputunnelmoivaa Sampsa Astalaa sekä tarinantäyteistä Wedding Crashersiä.

Erityismaininnan ansaitsevat mystisen kahlitsevalla 02.51-kipaleellaan pysäyttävä Hanna, rock-toimittajanakin profiloitunut Tomi Nordlund Syvine Jokineen sekä Optimist-kolmoskokopitkällään brittien musiikkimedioita polvilleen pistellyt hollantilaispumppu GOLD.

Viikkovieraana Tämä ei ole laulu -ep:nsä nimikkokappaleesta meille kertoo Milla Rumi:

Tää biisi on mulle super rakas! Se on käynyt pitkän tien etsiessään muotoaan, ja lopulta siitä tuli ensimmäinen mun veljen, Miika Pylkkäsen, ja mun ihan keskenämme tuottama kappale. Oon tosi iloinen siitä.

Mun viikko sitten julkaistu ep on muutos-teemainen. Ihan linjassa siis: terkkuja muuttokuormien keskeltä, luopumisen ytimestä. Mulla on tulossa kevyt kevät: 23 kiloa. Suudelmia!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 16/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa ja Deezerissä.

Lisää luettavaa