Pai pai kamaa ja loraus petrolia – nämä kappaleet ovat Parasta juuri nyt!

"Semmosia biisejä, joissa ylistetään jotain, ei oo ikinä tarpeeks."
10.11.2016 20:24

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Se on sellainenkin homma, että on tullut jälleen aika niputtaa viimeksi vierähtänyt viikko parhaiden uusien ja uudehkojen laulujen osalta.

Mukaan soittarillemme vuoden 2016 kierroksella 45 rynnivät: Sting, Dark Tranquillity, Perjantaibiisi-korokkeella käväissyt Klasu, Lauantailekana noteerattu Legioona sekä levykriitikkojamme kaikkiaan kolmen ja neljän tähden edestä miellyttäneet Red Fang ja Angel Olsen. Itseoikeutetusti mukana vaappuu myös julkaisukantaan palannut Isokynä Lindholm (pääkuvassa).

Samalla tervehdimme jo viime rundilla keskelle karkeloita kapsahtanutta Samae Koskista. Mies kertoo kerrassaan mainiosta Kiitos naisista -kipaleestaan näin:

– Mun mielestä semmosia biisejä, joissa ylistetään jotain, ei oo ikinä tarpeeks. Mä otin kiittämisen kohteeksi naiset, koska oon varma, että ilman heidän viisauttaan moni olisi kusessa. Biisi on eka joka tuotettiin mahtavan Jonas Olssonin (muun muassa Callisto, Robin toim. huom.) kanssa. Ootan innolla, että päästään soittamaan lisää uutta musaa, koska ainakin itsellä on semmoinen fiilis, että on ennakkoluulotonta ja ennenkuulumatonta timanttia tulossa!

– Toivotan oikein hauskaa joulun odotusta ja kiitän kaikkia tästä vuodesta. Aion valahtaa talviunille kirjoittamaan vielä muutaman biisin ja opettelemaan pelaamaan Battlefield ykköstä niin, etten kuolis joka sekunti neljästi. Ensi vuonna nähdään keikoilla, albumi tulee ennen kesää!

Jotta kyllähän taas kelpaa!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 45/2016)

Lisää luettavaa