15 vuotta humahti: Robbie Williams ja Take That lavalla

15.11.2010 13:08

Robbie Williams nousi "vanhan yhtyeensä" Take Thatin kanssa lavalle Britannian The X Factor -ohjelmassa sunnuntaina 14.11. - ja kyseessä oli ensimmäinen kerta viiteentoista vuoteen, kun Williams nähtiin estradilla osana Take Thatia.

Robbie Williams nousi "vanhan yhtyeensä" Take Thatin kanssa lavalle Britannian The X Factor -ohjelmassa sunnuntaina 14.11. – ja kyseessä oli ensimmäinen kerta viiteentoista vuoteen, kun Williams nähtiin estradilla osana Take Thatia. Yhtye esitti The Flood -singlekappaleen, jonka voi kuunnella esimerkiksi täällä.

Take Thatin ensi kesänä tapahtuva paluukiertue on herättänyt suorastaan valtavaa kiinnostusta. Yhtyeen ilmoittamalle Britannian-kiertueelle myytiin hujauksessa yli miljoona pääsylippua. Orkesteri esiintyy esimerkiksi City Of Manchester -stadionilla ja Wembleyn stadionilla peräti seitsemänä iltana peräkkäin. Take Thatin Euroopan-kiertue käy toki myös Britannian ulkopuolella ja ythye esiintyy muun muassa Milanon San Sirolla (12.7.), Kööpenhaminan Parkenissa (16.7.) ja Münchenin Olympiastadionilla (29.7.).

Huimasta kiinnostuksesta huolimatta The Flood -single ei kuitenkaan noussut Britannian listakärkeen vaan ykköspallilla pysyi Rihannan Only Girl (In The World) -single. Saapa nähdä, kuinka käy maanantaina 15.11. ilmestyvälle Progress-albumille…

www.takethat.com

Lisää luettavaa