2000-luvun Led Zeppeliniksi tituleerattu Greta Van Fleet julkaisi uuden singen – eihän tämä enää niin Zepukoilta kuulostakaan

Greta Van Fleet

Klassisen rockin amerikkalainen sanansaattaja Greta Van Fleet on julkaissut uuden singlen. My Way, Soon -nimeä kantava kappale on oletettavasti ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta kakkosalbumilta. Voit katsoa bändin itsensä ohjaaman, kuvaaman ja leikkaaman musiikkivideon tuosta alta.

Yhtyettä on paitsi kehuttu myös kritisoitu musiikkinsa vahvoista Led Zeppelin -sävyistä, mutta nyt julkaistu biisi ottaa pesäeroa perinteiseen Zepukka-soundiin.

Rumpali Danny Wagner sanoo uuden musiikin saaneen inspiraatiota orkesterin reissuista maailmalla.

”Tajusimme, että kasvaessamme meidät oli suojattu monilta asioilta, emmekä tienneet niistä paljoakaan”, mies kommentoi. ”Sitten meidät heitettiin tähän valtavaan maailmaan, ja se oli aluksi melkoinen kulttuurishokki.

”Mitä enemmän olemme nähneet — erilaisia kulttuureita, ihmisiä ja perinteitä — olemme löytäneet yhteisiä asioita itsemme ja näiden eri kulttuurien välillä”, jatkaa kitaristi Jake Kiszka. ”Se kuinka samankaltaisia me kaikki olemme, on tullut minulle yllätyksenä.”