A Perfect Circle -keikoilla ei todellakaan kannata yrittaa napsia kuvia – reilut 60 fania sai kokea tämän karvaimman kautta Pennsylvaniassa

A Perfect Circlen keikoilla vallitsee tiukka kuvauskielto, jonka rikkojat saavat lähtöpassit sen siliän tien kiinni jäädessään.
6.11.2017 21:10

Parhaillaan Pohjois-Amerikkaa kiertävä A Perfect Circle ei halua konserttikävijöiden kuvaavan keikkojaan, eikä suinkaan pidä tiukkaa linjaustaan salassa. Keikkapaikoilla kameroin ja puhelimin varustautuneita faneja varoitellaan käytännöstä niin julisteiden, kuulutusten kuin ennen keikan alkua videotaululla vilkkuvien viestienkin välityksellä.

Mikäli onneaan aikoo kaikesta huolimatta koetella, kiinnijäämisen riskinä on joutua katsomosta poistetuksi ilman sen kummempia selittelymahdollisuuksia. Juuri tämän karun kohtalon sai kokea kaikkiaan reilut 60 viime lauantaina orkesteria Pennsylvanian Readingissa katsomassa ollutta fania, jotka yrittivät enemmän tai vähemmän salassa tallentaa näkemäänsä rock ’n’ roll -juhlaa erinäisillä kuvaamiseen kykenevillä laitteillaan.

Metal Sucks raportoi keikkapaikkaa edustaneen David Farrarin paljastaneen lukemat erään fanin esiteltyä keikalta nappaamaansa kuvaa somessa. Farrar kommentoi otosta toteamalla: ”Olet hyvä. Heitimme eilen ulos yli 60 kuvia ottanutta ihmistä…” ja tarkensi asiaa vielä myöhemmin toisessa kommenttiketjussa: ”Tämä oli 110 prosenttisesti yhtyeen linjaus ja sama pätee Tooliin ja Pusiciferiinkin… se ei ole mikään uusi käytäntö.”

Lisää luettavaa