Ace Frehley Kissin väitetystä jäähyväiskiertueesta: ”Heidän mielensä muuttuu kuin sää”

Ex-kitaristi sanoo kuitenkin olevansa valmis lähtemään mukaan, jos kutsutaan.
16.10.2018 09:10

Kiss lähtee piakkoin End Of The Road -maailmankiertueelle, joka yhtyeen mukaan tulee olemaan rokkikoplan viimeinen. Klassisessa kokoonpanossa vaikuttanut ex-Spaceman Ace Frehley suhtautuu bändin lopettamiseen kuitenkin varauksella. Eikä suotta, tekihän Kiss ”jäähyväiskiertueen” jo 2000-luvun alussa Frehleyn ja ex-rumpali Peter Crissin kanssa.

”En koskaan tiedä, mitä [Paul Stanley ja Gene Simmons] suunnittelevat. He saattavat sanoa yhtä ja tehdä toista, tiedäthän? Heidän mielensä muuttuu kuin sää”, Frehley naureskeli Houston Pressin haastattelussa.

Paul Stanley vihjaili hiljattain, ettei entisten jäsenten esiintyminen tulevalla jäähyväiskiertueella ole lainkaan poissuljettu mahdollisuus. Frehleyn mukaan asiasta ei ole kuitenkaan ainakaan vielä käyty minkäänlaisia keskusteluja.

”Fanit puhuvat siitä, mutta minun puhelimeni ei ole vielä soinut. Joten se kysymys roikkuu vielä ilmassa. Jos asia esitetään minulle oikein ja summa on sopiva, lähden mielelläni. Tekisin sen ennen kaikkea fanien vuoksi”, Frehley tuumaa.

Frehleyn mukaan hänen, Simmonsin ja Stanleyn välit eivät ainakaan olisi este. Vanhat kaunat ja erimielisyydet on haudattu ja kitaristi on tehnyt yhteistyötä sekä Simmonsin että Stanleyn kanssa aivan hiljattain.

”Kaikki negatiiviset fiilikset ovat tiessään. Soittelemme toisillemme ja vaihdamme kuulumisia. Olin juuri Los Angelesissa pitämässä [Frehleyn 19. lokakuuta julkaistavan] soololevyn kuuntelubileitä ja kutsuin Paulin Rainbow-baariin. Valitettavasti hänen piti lähteä Vegasiin markkinoimaan uusia Puma-lenkkareitaan, haha! Olemme kaikki nykyään niin kiireisiä. Gene touhuaa aina jotain, hänhän on nyt kannabisyhtiön puhemiehenä. Hän on aina ollut hyvin yrittäjähenkinen. Minulle riittää, että teen hyvää musaa, keikkailen ja teen levyjä ja rentoudun kotona.”

Lisää luettavaa