Ace Frehley uhoaa, että hänen tuleva levynsä saa Kiss-solisti Paul Stanleyn näyttämään imbesilliltä

29.10.2023 18:04

Entinen Kiss-kitaristi Ace Frehley vieraili hiljattain radiokanava 93.5 FM MAX:n ZackAttack-ohjelmassa jutustelemassa tulevasta albumistaan.

”Levyni on valmis ja sitä masteroidaan paraikaa”, Frehley paljastaa. ”Jos kaikki menee viikonloppuna hyvin, albumi toimitetaan levy-yhtiölle maanantaina [30. lokakuuta].”

Frehley kertoo levyn syntyneen tiiviissä yhteistyössä Trixterin Steve Brownin kanssa ja hehkuttaa kaksikon välistä kemiaa.

Kitaristilta udellaan myös, odottiko hän soolouransa kestävän ajan haasteet.

”Se oli aluksi vaikeaa, mutta nyt olen kovassa nosteessa. Muistan kuinka alunperin tein sopparin eOne Musicin kanssa — nyt levy-yhtiö on myyty MNRK Music Groupille ja teen edelleen töitä samojen ihmisten kanssa — mutta muistan kaverin joka sainasi minut lafkalle ja kuinka hän kertoi minulle, että ennen kuin Anomaly [2009] ilmestyi, monet olivat sanoneet hänelle: ’Ette tule saamaan mitään levyä.’ Paul [Stanley] ja Gene [Simmons] ovat yrittäneet tuhota uskottavuuteni kutsumalla minua juopoksi ja addiktiksi, epäluotettavaksi tyypiksi. Mutta jos asia olisi niin, miten olen onnistunut tekemään viisi levyä? Olen kiertänyt säännöllisesti viimeiset reilut kymmenen vuotta. Siinä ei ole mitään järkeä. Heidän puheensa ovat täynnä ristiriitoja. Nyt he dissaavat minua sanomalla, että jos tulisin soittamaan heidän jäähyväiskiertuelleen, se heikentäisi heidän suoritustaan. Paul sanoi The Howard Stern Show’ssa että bändin voisi saman tien nimetä Pissiksi mikäli nousisin lavalle heidän kanssaan. No, kun tämä albumi ilmestyy, se tulee saamaan hänet näyttämään imbesilliltä.”

Lisää luettavaa