Adele kommentoi keikoilla yleistynyttä ilmiötä suorasukaiseen tapaansa – ”Yrittäkääpä vaan niin nirhaan teidät”

Adele ei todellakaan katso hyvällä, jos lavalle lentää jotain ylimääräistä..
6.7.2023 14:45

Jokainen artisti on melko varmasti joskus urallaan törmännyt tilanteeseen, jossa lavalle lentää yleisöstä jotain sinne kuulumatonta aina alusvaatteista eläimiin. Muutaman viimeisen kuukauden aikana tavaroiden heittelystä on kuitenkin tullut ilmiö, joka on saamassa todella häiritsevät ja vaarallisetkin mittasuhteet. Erityisesti puhelinten lentäminen lavalle on yleistynyt ja esimerkiksi Bebe Rexha sai pari viikkoa sitten keikallaan sellaisen suoraan kasvoihinsa, mikä aiheutti laulajalle komean mustan silmän. Lil Nas X oli puolestaan vähälle saada osuman seksilelusta hiljattain Tukholman-keikallaan. Erikoisin tapaus sattui kuitenkin taannoin Pinkille, kun eräs fani heitti lavalle edesmenneen äitinsä tuhkat.

Parhaillaan Las Vegasissa residenssikeikkoja tekevä Adele kommentoi keikkansa aikana tätä yleistynyttä ja erittäin häiritsevää ilmiötä omaan, erittäin suorasukaiseen tapaansa tehden varsin selväksi, ettei tavaroiden heittely lavalle ja artistia päin ole hyväksyttävää. Adele otti kantaa aiheeseen samalla kun ampui itse t-paitapyssyllä paitoja yleisöön.

”Oletteko huomanneet, miten ihmiset eivät enää muista, miten keikoilla kuuluu käyttäytyä vaan heittelevät kaikkea paskaa lavalle? Oletteko nähneet? Vittu yrittäkääpä. Yrittäkääpä vaan heittää jotain minua kohti niin nirhaan teidät”, Adele jyrähti.

Alla erään katsojan kuvaama videopätkä Adelen läksytyksestä.

@evioni_evioni

She aint having it bb #adele #weekendswithadele #lasvegas #ceasarspalace #beberexha #fyp @Adele Access

♬ original sound –

Lisää luettavaa