Adele lyö hynttyyt yhteen Pharrell Williamsin kanssa – työskentelee aina ehtiessään

Kolmatta Adele-albumia on lupa odottaa kauppojen hyllyille vielä tämän vuoden aikana.

Sekä Adele että pelkkänä Pharrellinakin tunnettava Pharrell Williams ovat kumpainenkin hallinneet maailman musiikkilistoja ja kaapineet takan reunuksilleen Grammyja kuin Muumimaailman työntekijät jäätelöpalloja. Nyt nämä kaksi megaluokan hittimaakaria ovat päättäneet yhdistää voimansa Adelen tulevaa albumia varten.

Vuotuisella mainos- ja luovien alojen ammattilaisia yhteen saattavalla Cannes Lions -festivaalilla yhden jos toisenkin kansainvälisen supertähden kanssa yhteistyötä tehnyt Williams kertoi brittilaulajattaren olevan kaikista maailman artisteista juuri se, jonka laulunkirjoittamista hän ihailee eniten. Lähes heti seuraavassa lauseessa mies jo ”lipsauttikin” olevansa mukana työstämässä tähden kolmatta, Adele-jatkumon mukaisesti nimettyä 25-albumia. Aivan mutkattomana ei Williams unelmien työparinsa toimintatapoja ole kuitenkaan pitänyt:

Hänellä (Adelella) on tapana avata päiväkirjansa noin puolen tunnin ajaksi. Sen aikaa hän antaa minun sitä silmäillä. Sitten hän sulkee sen ja katoaa viettämään aikaa ihastuttavan 2-vuotiaan poikansa kanssa. Tämän kuvion kanssa minun on tultava toimeen.

Adelen 25-albumin piti alun perin nähdä päivänvalo jo aiemmin tänä vuonna. Pojalleen omistautuvan artistin verkkaisesta leipätyötahdista huolimattakin on sittemmin arveltu, että kuumeisesti odotettu kiekko saadaan levyin ostajain kätösiin vielä vuoden 2015 puolella.