Aerosmith etsii laulajaa, Ozzy vaihtaa levyn nimeä

23.1.2010 19:19

Bostonilaisyhtye Aerosmith aikoo koelaulattaa uusia solistiehdokkaita helmikuussa. Yhtyeen pitkäaikainen keulakuva Steven Tyler on kiistänyt jättäneensä ryhmän, mutta orkesterin toinen voimahahmo, kitaristi Joe Perry, on paljastanut yhtyeen ryhtyneen etsimään uutta laulajaa.

Bostonilaisyhtye Aerosmith aikoo koelaulattaa uusia solistiehdokkaita helmikuussa. Yhtyeen pitkäaikainen keulakuva Steven Tyler on kiistänyt jättäneensä ryhmän, mutta orkesterin toinen voimahahmo, kitaristi Joe Perry, on paljastanut yhtyeen ryhtyneen etsimään uutta laulajaa. Tyler on parhaillaan vieroitushoidossa kipulääkkeiden liikakäytön vuoksi.

– Toivon mukaan uusi laulajamme on selvillä muutaman kuukauden kuluessa, jotta pääsemme tien päälle vielä kesällä aikana, Perry kertoi QMI-tietotoimistolle.

Ozzy Osbourne on puolestaan paljastanut vaihtavansa alkukesällä ilmestyvän levynsä nimen. Aikaisemmin ilmoitettu Soul Sucka -otsikko jää siis käyttämättä. Osbourne on vieläpä vaihtamassa nimeä fanien palautteen vuoksi.

– Kukaan ei tunnu pitävän Soul Sucka -nimestä. Palaute on ollut suorastaan murskaavaa. Päätin, että mikäpä siinä, vaihdetaan nimi, Osbourne sanoi Rolling Stonelle.

Laulaja ilmoitti samalla, että Pohjois-Amerikassa monena kesänä risteillyt Ozzfest-kiertue palaa tauolta. Osbournen oma maailmankiertue ulottuu puolestaan "joka puolelle".

– Aion todellakin tehdä laajimman kiertueeni ikinä, Ozzy tuumi.

Se on aika paljon sanottu mieheltä, joka oli jättämässä keikkalavat lopullisesti jo 90-luvun alkupuolella.

Lisää luettavaa