Aerosmith-kitaristi soolohommissa – Joe Perry julkaisi ensimmäisen maistiaisen tulevalta albumiltaan, jolla on mukana varsin kovia nimiä

11.4.2023 20:50

Aerosmith-kitaristi Joe Perry julkaisee piakkoin Sweetzerland Manifesto MKII -nimeä kantavan sooloalbumin.

Levy ilmestyy kauppojen hyllyille 26. toukokuuta ja sillä on mukana kuusi vuonna 2018 julkaistun Sweetzerland Manifeston kappaletta uusilla lauluilla ja/tai uudelleen miksattuina.

”Meillä oli niin monta biisiä ja huolimatta kaikesta mitä oli meneillään [Hollywood] Vampiresin, Aerosmithin ja covidin kanssa, ja että välillä rundattiin ja välillä taas ei, tämä musiikki pysyi matkassa”, Perry selvittää.

”Se oli kuin pysäyttämätön veturi. Halusin julkaista nämä biisit, ja ajatus lisätä ne vinyylijulkaisulle tai deluxe-pakettiin muuttui lopulta MKII:ksi. Tuppaan ajattelemaan albumimuodossa. Ensimmäisellä oli oma vibana ja MKII on vähän rokimpi. Vähän melkein jopa suosin sitä. Se on sellainen levy, jonka voin soittaa alusta loppuun livenä.”

MKII:lta tarjoillaan ensimmäisenä maistiaisena Fortunate One, jolla vierailee Black Crowesin Chris Robinson ja Stone Temple Pilotsin Robert DeLeo.

Sweetzerland Manifesto MKII:lla tullaan kuulemaan myös muun muassa New York Dollsin David Johansen, Cheap Trick Robin Zanderia ja Extremen Gary Cheronea. Kappalelistauksen löydät Fortunate Onen alapuolelta.

Sweetzerland Manifesto MKII:

1. Fortunate One – Feat. Chris Robinson (The Black Crowes) & Robert DeLeo (Stone Temple Pilots)
2. Quake – Feat. Gary Cherone (Extreme/Van Halen)
3. I’ll Do Happiness – Feat. Terry Reid
4. Aye Aye Aye – Feat. Robin Zander (Cheap Trick)
5. Man With a Golden Arm – Instrumental
6. Time Will Tell
7. I Wanna Roll – Feat. David Johanson (New York Dolls)
8. Suck It Up – Feat. Robin Zander (Cheap Trick) & Robert DeLeo (Stone Temple Pilots)
9. Goes His Own Way – Feat. Terry Reid
10. Won’t Let Me Go – Feat. Terry Reid

Lisää luettavaa