Aika kovaa tekstiä – Teemu Takatalon Laulu äärioikeistosta saanee eräät ”maahanmuuttokriittiset” piirit takajaloilleen

11.10.2016 09:45

Jos Palefacen Helsinki–Shangri-La herätti aikanaan huomiota, miten käynee Teemu Takatalon biisin kanssa? Helmi Levyt -yhtiön kiinnitys julkaisi hiljattain Soundcloud-tilillään kappaleen Laulu äärioikeistosta, jossa vyörytetään kuulijan päälle sormella osoittaen tahoja, joita artistin mielestä saa syyttää nyky-Suomen tulehtuneesta ilmapiiristä. Saapa nähdä, seuraako näin suorasukaisesta biisistä jälkiseuraamuksia.

Ainakin se on varmaa, ettei Takatalon päätä palele: tasapuolisesti Halla-ahoa, Hommafoorumia ja kaiken maailman espanjalaisia blogeja suomimalla kun on tuomittu saamaan kasapäin painokelvotonta palautetta. Siitä tulikin mieleen, että mikäli toimittaja Maria Pettersonin vihapuheraati-juttu on lukematta, kannattaa vilkaista! Mainio idea oli tämä.

Teemu Takatalo julkaisi juuri ensimmäisen albuminsa Vallankumous kämmenellä, lue levyn arvostelu tästä. Artistin voi nähdä keikalla seuraavasti: 14.10. Höstfest (Jyväskylä), 16.10. Paahtimo (Porvoo), 20.10. Vastavirtaklubi (Tampere) ja 21.10. Onda (Helsinki). Se vielä mainittakoon, että Laulu äärioikeistosta sävellettiin viikkoa ennen Helsingin pahamaineista Asema-aukion pahoinpitelyä.

Lisää luettavaa